08 May 2019 / Lastbilar

TruckParts – Ett smartare sätt att hålla din lite äldre Mercedes-Benz rullande!

Det rullar många äldre Mercedes-Benz lastbilar i Sverige. Bilar som har många mil kvar att ge trots att både årsmodell och mätarställning berättar om en lång historia.

Nu ger vi dig möjlighet att fortsätta att göra bra transportaffärer med de här lastbilarna. Genom vårt helt nya koncept TruckParts by Mercedes-Benz, kan du nu köpa service- och reservdelar till Actros, Arocs och Atego (1996-2013) till riktigt bra priser.

Actros årsmod. 1996–2013.
Actros årsmod. 1996–2013.

Och – det är delar som tas fram, testas, tillverkas och säljs av oss på Mercedes-Benz. Med samma garantier och passform som orginaldelarna. Men till ett lägre pris.

truckpart-04

Dessutom köper du dem av din auktoriserade Mercedes-Benz serviceverkstad. Du väljer själv om du vill ha deras hjälp eller om du monterar själv.

Så nu kan du ge din lite äldre lastbil samma omsorg som du ger en ny. Och i gengäld kommer den att fortsätta hjälpa dig att göra bra affärer.

I broschyren kan du se några prisexempel, men det finns många fler delar att köpa. Ring din Mercedes-Benz verkstad och få pris på just det du behöver.

Vi törs lova att du blir positivt överraskad.

truckparts-priser

Categories